Afisaje Totem Benzinarie

Totem benzinarie. Descoperă cele mai performante soluții de afișaje led a detaliilor despre carburanți

Dacă te afli aici, înseamnă ori că ești proprietarul unei benzinării, ori persoana însărcinată de către business owner cu luarea deciziilor de achiziție. Și atunci sigur știi că ai nevoie de totemuri benzinarie pentru afișajul clar, precis, vizibil de la distanțe mari a prețului carburanților, însoțit și de alte detalii, este extrem de important pentru vizibilitatea afacerii, dar și pentru satisfacția clientului. 

Imaginează-ți că ești un client care se apropie de o benzinărie și dorind să alimenteze, ar vrea să se oprească, dar prețul nu este foarte clar sau vizibil sau dacă benzinăria ta are acel carburant de care are nevoie. Nefiind vizibil, potențialul client poate alege să meargă mai departe, iar asta înseamnă că l-ai pierdut. Pe el, dar și pe alții! 

Dar pentru că noi știm cât de importante sunt toate detaliile care îți promovează business-ul, îți oferim posibilitatea să alegi o gamă variată de produse cu ajutorul cărora poți afișa prețurile la combustibil, dar și alte detalii informative, relevante pentru clienții tăi. 

Panoul poate afișa atât imagini, cât și text în culori diferite, sigle, detalii pe care le poți programa și formata cu ajutorul unui soft interactiv.

Alege un totem benzinarie pentru afișaj precis, vizibil chiar și de la distanțe mari! Oferă-i potențialului client motive suficiente să alimenteze de la benzinăria ta!

De ce să alegi soluțiile noastre de totemuri benzinarie?

Un astfel de panou de afișaj electronic este cel mai important detaliu pentru promovarea business-ului tău. 

Îți oferă multiple beneficii, printre care:

  • Informațiile referitoare la tipul și prețul fiecărui carburant se afișează în mod eficient, riscul de a greși fiind extrem de scăzut, datorită tehnologiei performante;
  • Economisești bani datorită rezistenței. Sunt pentru ‘’drum lung’’, adică de folosință îndelungată, datorită carcasei și materialelor rezistente din care sunt confecționate; 
  • Rezistă chiar și în cele mai neplăcute condiții meteorologice;
  • Sunt ușor de întreținut, dar mai ales de utilizat, datorită softului și interfeței intuitive;
  • Potențialii clienți vor aprecia designul atractiv și combinațiile de dimensiuni, culori, text și imagini afișate;
  • Clienții tăi pot vedea în timp real prețul și disponibilitatea produselor;
  • Poți regla intensitatea luminii pentru afișarea detaliilor chiar și în condiții de lumină slabă;
  • Pot fi personalizate prin adăugarea fontului, culorii sau a altor caracteristici relevante;
  • Vizibilitate de la distanțe mari

Panourile sunt prevăzute cu zeci de mii de leduri, a căror rezoluție RGB (red-green-blue/roșu-verde-albastru) este printre cele mai eficiente. Este o rezoluție bazată pe cele trei culori de bază și care permite obținerea altor culori prin scăderea sau creșterea intensității oricăreia dintre cele 3 culori;

Profită de toate aceste beneficii, alegând soluțiile noastre avantajoase! Alege din gama noastră de totemuri benzinarie pe cel potrivit business-ului tău!

Afișaje led la comandă cu livrare promptă și prețuri prietenoase pentru benzinăria ta

Iată că poți promova business-ul printr-o modalitate rapidă, eficientă și interesantă. Alegerea afișajului prețului carburanților și a altor detalii o poți face cu ajutorul unui totem benzinarie. 

Alege din produsele disponibile pe leda.ro ori solicită un panou la comandă cu detaliile pe care dorești să le afișezi, iar noi venim cu cele mai avantajoase oferte de preț, dar și servicii de consultanță pentru afacerea ta. 

Oferă vizibilitate afacerii și încredere clienților tăi cu cele mai performante și eficiente soluții pentru afișaj! 

 

expand_moreVezi mai multexpand_more