Suntem Leda.ro și suntem dedicați antreprenorilor pentru care lumina și eficiența contează cu adevărat. Suntem importatori și producători de module led și aplicații: afișaje, panouri, reclame și cruci de farmacie.

Pentru că produsele noastre au prețuri prietenoase și sunt un vehicul esențial în promovarea afacerilor care depind de contact cu publicul, credem cu onestitate că alegerea produselor noastre e cea mai bună strategie de a intra repede și eficient pe piață. 

 

Misiune

Suntem dedicați antreprenorilor și companiilor la început de drum. Știm că nevoia de a te face vizibil și cunoscut este o cursă contra-cronometru în care bugetele sunt limitate.

Din acest motiv, misiunea Leda.ro este să vă pună la dispoziție soluții de semnalistică led cât mai prietenoase prin soluții de preț adaptate nevoilor pieței pe care activează clienții noștri.

 

Viziune

Credem în rapiditatea livrării produselor LED de tip reclamă sau afișaj. Credem, de asemenea, în eficiența dovedită a acestora pentru diferite tipuri de afaceri care au nevoie ACUM de soluții tehnologice care să le ducă la următorul nivel.


Astfel, leda.ro vă propune soluții rapide și eficiente care vă vor rezolva o problemă punctuală de business, anume vizibilitatea afacerii dvs.

 

Valori

Integritatea, rapiditatea și eficiența soluțiilor noastre reprezintă declinările profesionalismului și promptitudinii echipei Leda.ro.


Rapiditatea și calitatea execuțiilor, oferta variată de produse și disponibilitatea de a sta alături de antreprenori și companii în drumul acestora către profitabilitate, sunt valorile care definesc Leda.ro.

 

Date fiscale

SC SMARSOFT ELECTRONIC SRL

RO18380654

J16/1028/2007

Bdul de Centura nr 17, CALAFAT, Dolj