Ceasuri Stradale cu Leduri

Alege ceasuri stradale cu LED-uri la prețuri bune raportate la calitate și rezistența în timp

Oferă-le clienților din cadrul orașului în care se află afacerea ta sau oamenilor din zona primăriei pe care o administrezi un panou sub forma unor ceasuri stradale cu 

LED ce le vor oferi oamenilor din trafic sau celor care se află în mișcare informații prețioase referitoare la timp, ora, data la care ne aflăm sau chiar referitoare  la temperatura de afară.

Timpul este acea variabilă importantă pentru toți oamenii ajutându-ne să ne planificăm momentele importante din viață, dar și să ne organizăm ziua într-un mod mult mai bun.

Temperatura sau presiunea atmosferică sunt de asemenea informații prețioase care contează în viața noastră și care pot fi acum afișate tuturor oamenilor importanți pentru tine, cu o singură privire, prin intermediul acestor ceasuri stradale.

îți oferim opțiunea de-ți customiza panoul în funcție de preferințele tale. 

Așadar poți opta pentru orice dimensiune sau model de ceasuri stradale la prețuri bune raportate la calitatea pe care o regăsești în aceste panouri de pe leda.ro pentru a te bucura un ceas ce va transmite informațiile pe care ți le dorești într-o formă elegantă și constantă.

Ceasuri stradale perfecte pentru intersecții, spații publice sau parcuri

Aceste ceasuri vin cu o tehnologie modernă permițându-ți o programare ușoară și pot fi montate atât în apropierea afacerii tale cât și în parcuri, spații publice sau intersecții, pentru a oferi informațiile necesare tuturor trecătorilor într-un mod elegant.

Fie că optezi pentru un ceas cu formă rotundă care are caracteristica de afișa atât ora exactă cât și data și temperatura, presiunea atmosferică sau viteza vântului sau alegi un ceas în formă dreptunghiulară cu mesaje și animații vizibile atât pe timpul zilei, în lumina puternică a soarelui cât și pe timpul nopții sau în condiții meteo nefavorabile, te bucuri de aceeași calitate de transmitere a mesajelor tale la prețuri bune.

Indiferernt de modelul pe care îl alegi ai garanția unei vizibilitati și a unei lizibilității optime chiar și de la distanțe mari și tu alegi dimensiunea potrivită pentru tine sau în funcție de spațiul unde vei amplasa acest ceas.

Alege să ieși în evidență sau să le oferi oamenilor informații prețioase pentru ei într-un mod elegant și de calitate.

expand_moreVezi mai multexpand_more