Ai hotărât că cea mai bună metodă de a-ți promova afacerea offline este să investești într-o reclamă luminoasă cu text personalizabil și cauți cea mai avantajoasă opțiune? Înseamnă că ai ajuns în locul potrivit, pentru că la Leda.ro vei găsi cele mai performate modele de panouri cu LED la prețuri extrem de avantajoase. Și veștile bune nu se încheie aici! Ți-am pregătit, în acest material, toate motivele pentru care o achiziție de acest fel te va scuti de alte cheltuieli pe care, altfel, ar trebui să le faci pentru a semnaliza locația pe care ai ales-o ca sediu de firmă sau magazin de desfacere pentru produsele sau serviciile pe care le oferi clienților tăi. 

 

Iată care sunt cele patru moduri în care o reclamă LED te va ajuta să-ți promovezi afacerea. 

 

Vei putea proiecta orice informație dorești

mPso9hD-nnUfCq7vVXGJPuJ79uI1J9GoxLye1h8ytPfOnFEtrG8sqKrHSGYJjwU99jTAPX5OIR_jgLmlfzMukQUGPo6DvM_HYx1Z4sxf_419wQJ-bmX3W-UgfVml8vmKgtYiz-_W

 

Ești patronul unui magazin de haine și vrei să-ți anunți clienții că ai adus stocuri noi? Administrezi un hotel sau o pensiune și vrei să atragi cât mai mulți turiști? Ori pur și simplu vrei să oferi informații utile cumpărătorilor tăi, cum ar fi cursul valutar al zilei sau serviciile oferite în cadrul service-ului auto pe care îl gestionezi? Acum e atât de simplu și accesibil să faci toate acestea! Reclama luminoasă programabilă de la Leda te va ajuta să transmiți orice mesaj dorești, ușor de programat dintr-un computer aflat în locație, de pe care se va realiza scrierea informațiilor pe un stick. Dispozitivul va fi mai apoi conectat la reclamă și asta va fi tot! Mai mult decât atât, îți poți alege fontul în care dorești să scrii, mărimea textului, numărul de rânduri, dar și viteza de afișare a textelor. Practic, libertatea ta de a comunica informațiile dorite clienților tăi este nelimitată. 

Vei fi unic pe piață

McODDyvb9YKEj8WU63LqjlMVpP3pYGBKmZn9OF0-rhuKT-4gnpKIxQzoBSVg23njwDB1_d3_WPGaPWcWGmUGYcrYHe9iwXiYbH7gVV6EybLPNYNZHOp2B5Y-lJVos0I08nMRAarL

Spre deosebire de alte tipuri de panouri cu LED pe care le poți întâlni pe piață, cele pe care le poți comanda de la noi sunt versatile nu doar în sensul în care acestea permit alegerea modului în care proiectează textele. Casetele luminoase clasice folosesc module LED în partea din spate a panourilor, care nu fac altceva decât să lumineze un autocolant printat lipit frontal. 

Firmele luminoase programabile de la Leda permit crearea animațiilor și a efectelor cu care îți vei putea personaliza informațiile. Astfel, mesajele care vor ajunge la clienții tăi nu vor semăna cu ale niciunei alte afaceri care s-ar putea afla în proximitatea sediului sau magazinului tău. 

Îți oferim posibilitatea de a transmite orice informație dorești potențialilor clienți sau celor pe care ai reușit să îi fidelizezi deja. În comparație cu firmele luminoase comune, reclamele cu text programabil de la Leda se vor putea modifica foarte ușor, fiind suficientă o simplă schimbare a animației sau a textului direct din softul pe care îl vei primi împreună cu reclama comandată. Imaginează-ți că, practic, vei putea avea o reclamă nouă în fiecare zi care să ruleze pe panourile programabile cu LED.

Vei putea monta reclama luminoasă oriunde

HTNveaIsu45U6a-TTo7UxJtsGHoeInsDAQ79neXxxdiY4J5XnThbBX3MZQBrMdgoiLGPvK1eM3Ei8ZOGtclUpe0dgXTD3vSXr-yuIueQOvZMTb49D27ptUl1vFupPBDNPpD3eQaP

Îți dorești să montezi firma luminoasă programabilă în exterior, pentru ca orice posibil trecător să se poată transforma pe loc în clientul tău? Perfect! Panourile cu LED create de noi permit așezarea acestora chiar și în aer liber, indiferent de starea vremii. Carcasele speciale în care acestea sunt învelite le protejează de praf, vânt, precipitații abundente sau temperaturi extreme. Firmele luminoase vor rula nestingherite de condițiile meteo, iar tu te vei bucura de clienți din ce în ce mai numeroși.

Preferi să păstrezi reclama luminoasă cu text personalizabil la interior, pentru a oferi informații doar celor care se află în locație? Reclamele luminoase programabile Leda sunt perfecte și pentru a fi montate în vitrină, pentru a semnaliza sau a transmite informații utile despre afacerea pe care o reprezinți celor care deja cred în ea sau simplilor trecători, pe a căror atenție o vei capta.

 

Vei economisi bani

OCWaC__VbqPYuxG3tjjL2cSWXS8-dgDF8yuTPPQcIhKQbB8pAdDlqQtPDWogzksuNaqCPQcYf9MHhhZtfhBXzjZF3mXwZmMdbhDNQmXi6RbvlKp-9w2Nzri2zwa8Wm9J1pwkIyIW


 

Așa cum îți spuneam și mai sus, montarea unei reclame luminoase te va ajuta să economisești bani. Am creat de la zero firme luminoase de calitate, cu un preț ca pentru orice afacere la început de drum. În plus, consumul mic de energie al acestora recomandă reclame luminoase cu text personalizabil oricărui business care dorește să se promoveze cu un minim de cheltuieli. 


 

Dacă îți dorești să ieși în evidență și să beneficiezi de toate facilitățile unei reclame personalizate, nu ezita să ne vizitezi pe www.leda.ro. Suntem mai mult decât încântați să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie și să creăm special pentru tine și business-ul în care ai investit orice dimensiune de firmă luminoasă, care să proiecteze mesajele alese de tine așa cum îți imaginezi.